MATERIAALVERHUUR

Onze scoutsgroep heeft de laatste jaren een grote groei meegemaakt.

Deze groei brengt een grote vraag naar extra goed onderhouden materiaal mee. Volgens onderzoek van Scouts en Gidsen Vlaanderen wordt dit materiaal maar 25 dagen per jaar gebruikt. Daarom verhuren we een deel van ons materiaal, indien dit niet nodig is voor onze eigen werking.


Het geld dat we op deze manier ophalen, gebruiken we voor het onderhoud van ons bestaande materiaalbestand en voor de uitbreiding hiervan.
Door de jaren heen hebben wij reeds een zeer uitgebreid arsenaal verzameld. Dit gaat van tenten tot lampen en werkmateriaal. U kan dus bij ons aankloppen wanneer u een feestje organiseert, wanneer uw een extra kruiwagen nodig hebt voor uw verbouwingen of wanneer u extra materiaal nodig heeft voor het kamp met uw jeugdbeweging.


Daarbij staan we ook altijd open om vragen te beantwoorden over ons materiaal. Indien er een sjorconstructie gebouwd moet worden, of wanneer jullie de tenten liever laten opzetten, zijn wij steeds bereid jullie vraag in overweging te nemen en te evalueren op haalbaarheid. Wij zullen jullie dan een voorstel doen i.v.m. de prijs, indien jullie vraag haalbaar is voor ons.
Tot slot zijn we steeds op zoek naar materiaal om ons materiaalbestand aan te vullen.

Als u iets wegdoet dat mogelijk nog nuttig kan zijn voor ons, mag u ons zeker altijd contacteren.

Hieronder vind je onze materiaalbrochure en het contract.

Bij verdere vragen kan je altijd een mailtje sturen naar materiaal@sint-kristoffel.be


Brochure Materiaal -  Algemene voorwaarden  -  Overzicht prijzen

Wij hopen in de toekomst met u te kunnen samenwerken!


Scouts Sint-Kristoffel