Jin

Leeftijd: 
17-18 jaar
JIN: Jij en Ik, een Noodzaak. Juist voor een nieuwe lichting leiders het veld opgestuurd worden, maken ze nog een jaartje een intensieve stop bij de Jin. Hier krijgen ze op zeer luchtige wijze een opleiding op leider te worden, maar hoofdzakelijk wordt er nog heel veel plezier gemaakt. In Sint-Niklaas is de jin georganiseerd door District Klaas en zitten alle leden van de Sint-Niklase scoutsen hiervoor samen. Leiding wordt jaarlijks geronseld bij de scoutsgroepen en niet zelden nemen ook Kristoffelleiders de taak op zich om een jaar de jinners op sleeptouw te nemen. De jinners gaan elk jaar op buitenlandskamp en gaan ook steeds foerieren met de andere Kristoffeltakken. Meer info over de jin vind je op www.jin-sint-niklaas.be!
 
De Kristoffels die dit jaar in de JIN zitten, zijn: Gustaaf, Jasper, Kasper, Michiel, Quinten, Senne, Stijn, Yorben!

Nieuws

Jin

Onderstaande tekst is bedoeld voor leden, ouders & sympathisanten van scouts Sint-Kristoffel. Andere bezoekers van Krock vinden alle info op www.krock.be!

Jin

Down Under is een fuifconcept van scouts Sint-Kristoffel vzw dat ondertussen al aan zijn 6de editie toe is. Het groeide in die tijd uit tot een gevestigde waarde in het fuiflandschap van Sint-Niklaas.