Over ons

Wij zijn de jongens van scouts Sint-Kristoffel. Al meer dan 85 jaar lang komen wij elke zondag samen om ons te amuseren. Onze uitvalsbasis bevindt zich in de Heistraat, te Sint-Niklaas.  

De basispijlers van onze scouts zijn vriendschap en gedrevenheid. Onze leidingsploeg bestaat uit een 20-tal vrienden die elkaar al jaren kennen. Ook bij onze leden proberen we hetzelfde respect voor elkaar bij te brengen. Eén van de grote sterktes van onze scouts is dat we elkaar waarderen en elkaars sterke punten opmerken en benutten, en zo als heterogene groep week na week originele vergaderingen in elkaar boksen.

Maar er is veel meer dan de wekelijkse vergaderingen: er zijn onze eetfestijnen in de herfst (Kaas- en wijnavond) en de lente (familiedag), ons voetbaltornooi, onze truffelverkoop en natuurlijk Krock, ons jaarlijks familie- en rockfestival.

We zijn een scouts voor enkel mannelijke leden, met een gemengde leidingsploeg. Van 6 tot 17 jaar is iedereen welkom bij ons. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

Scouts Sint-Kristoffel (O3104S) is een officeel erkende scoutsgroep van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Wij maken deel uit van district Klaas en gouw Waas.