Kom naar Krock 2016

Jin

Onderstaande tekst is bedoeld voor leden, ouders & sympathisanten van scouts Sint-Kristoffel. Andere bezoekers van Krock vinden alle info op www.krock.be!

Het is weer bijna zover: Krock. Net als vorig jaar verwelkomen we graag al onze leden en ouders op onze apero vanaf 17u. Wie voor 19u komt, krijgt immers een gratis drankje van ons aangeboden. Speciaal voor onze kleinste vrienden, is er een heus kinderdorp met een gigantisch springkasteel, een ballonnenplooier en een shminkster. Voor de ouderen is er een gezellige cocktailbar, een Chouffe-café, een Jägerhut en een Eat&Relax met lekkere hamburgers, frietjes en gezondere alternatieven voorzien door Met Tijd & Boterhammen. Zo kom je de avond zeker goed door, want om 19.30u start de eerste band al met spelen. We hebben naar iets gezocht dat sfeervolle muziek brengt die perfect past in het plaatje van onze afterwork. Met Homelands denken we dat we goed zitten. Meer info over het verdere verloop van Krock kan je terugvinden op www.krock.be! We hopen jullie massaal te verwelkomen.

De hele week vooraf bouwen we met de leiding de festivalsite op. We vragen aan de verkenners om ons na het maken van hun huiswerk ‘s avonds een handje te komen helpen. Ook heel wat oud-leiding steekt wel eens de handen uit de mouwen tijdens de opbouw.

Op ouders doen we op de festivalavond zelf graag beroep. Je opgeven voor een shift kan via deze doodle: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18OFPHFGulg0vlILqYEO3PIx_DqC0qG3y...

Alle medewerkers nodigen wij graag uit op de briefing op donderdag 22 september om 21u. Er zijn voor de medewerkers enkele zaken veranderd ten opzichte van de vorige jaren, dus we hopen echt wel op een massale aanwezigheid.
 
Krock is een evenement dat dit jaar voor de 21e keer wordt georganiseerd door onze scouts. De opbrengt wordt gebruikt voor de financiering van de verbouwingen aan ons lokaal die dit najaar zullen plaatsvinden.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1117324211658979/