Groepsnieuws Januari

Beste leden, ouders, Kristoffels

Eerst en vooral willen wij jullie van harte bedanken voor de inzet op het truffelweekend dit jaar. Het was weer een enorm succes! Verder wensen we jullie een heel gelukkig nieuwjaar.

2016 wordt voor ons ook een feestjaar met 80 jaar Sint-Kristoffel en het groepskamp.

Het is tevens ook het laatste jaar van Cisse, Andy en Nand als groepsleiders van de scouts. Na het groepskamp geven wij de fakkel door aan een nieuwe ploeg met frisse en goede ideeën.


Nieuwjaarsreceptie en algemene vergadering VZW

Op zaterdag 9 januari om 20u willen we jullie allemaal graag uitnodigen op onze nieuwjaarsreceptie. Onze vzw zal er weer voor zorgen dat het een gezellige boel zal worden met lekkere hapjes en een glaasje!

Via deze weg willen we iedereen bedanken die iets met Sint-Kristoffel te maken heeft. Zonder al deze mensen zou onze scouts niet bestaan en daarom willen we samen het jaar feestelijk inzetten. Hieronder vinden jullie de officiële uitnodiging terug.

Diezelfde avond om 19u zal ook de algemene vergadering van onze VZW doorgaan. Hierop zullen de leden van de VZW een korte stand van zaken geven. Ze zullen uitleg geven over wat de scouts bezig houdt, naast het geven van vergaderingen.

Wie hier graag bij wil zijn, kan zich inschrijven via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1xgH76vz6xRM6xhdsEcT3wKjIo4fOUgZ4Emwv3ku...


Leidingswissel op 7/02/15

Om een mooie jaarlijkse traditie in stand te houden zal de leidingswissel dit jaar op 7 februari plaatsvinden. Op die dag komen alle leden gewoon naar de scouts maar zullen zij via loting een ander leidingsteam krijgen voor 1 dagje. Op deze manier leren leden ook andere leiders wat beter kennen wat zeker mooi meegenomen is bij een groepskampjaar.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen ontvangen. Praktische informatie kan je terugvinden bij het taknieuws van uw zoon.


Kristoffel TROEF!

Nog een evenement georganiseerd door onze VZW, een heuse kaartavond! Ze zijn aan hun derde editie toe en het belooft weer zeer plezant te worden! Meer informatie volgt snel, maar hier is alvast de datum die je moet vrijhouden: 19 maart 2016.

Belangrijke data

19-20 december -> Truffelweekend

9 januari -> Nieuwjaarsreceptie

19 februari -> Verkennerfuif (Down Under)

26 - 28 feb  -> Duoweekends

1 – 3 april -> Overlife JV + VK / 2e weekend Kapoenen

19 maart -> Kristoffel TROEF!

31 maart - 3 april -> Paaskamp Welpen

17 april –> Kapoenendag

22 – 23 april -> 80 jaar kristoffel-weekend

14 mei -> Districtsdag

1- 11 augustus -> Groepskamp


Veel plezier op de vergaderingen en tot snel!

Scoutieve groetjes,

De grl

Andy, Cisse & Nand