Groepsnieuws April

Beste ouders, leden, leiding

We kunnen terugblikken op een boeiende scoutsmaand.

Met de Disctricsdag, de Kaartavond van de VZW het ontspanningsweekend voor de leiding en het 2e weekend, het paaskamp en de overlife mogen we absoluut weer stellen dat onze scouts meer dan ooit leeft. Maar hou jullie vast.

April zal het absolute hoogtepunt worden van ons feestjaar. Ons 80 jaar-feestweekend komt nu wel heel dichtbij…..

Kapoenendag : 17 april

Vandaag komen de kapoentjes van alle scoutsen uit ons disctrict tesamen om een megacool spel te spelen georganiseerd door de JIN en hun leiding. Er word afgesproken om 14u00 aan ’t Ster ( inkom Brockelinck ) en om 17u00 word er afgesloten aan diezelfde inkom! Kom dus massaal af om onze kristoffelkleuren te verdedigen!


80 jaar Kristoffel: 22 -23 april

Eindelijk is het zover, ons feestweekend voor ons 80-jarig bestaan! Graag nodigen we jullie dan ook massaal uit om dit samen met ons, alle (oud-) Kristoffels en sympathisanten te komen vieren. De volledige uitnodiging vinden jullie hieronder. Hier alvast de links naar de inschrijvingsmodules:

Inschrijven OUD-LEIDINGSAVOND

Inschrijven WORKSHOPNAMIDDAG

Inschrijven BBQ-EETFESTIJN


Voetbaltornooi: 30 april

Naar jaarlijkse gewoonte houden we ook dit jaar ons Kristoffel-voetbaltornooi. Om in de 80 jaar sfeer te blijven springen we dit jaar terug naar het concept van de eerste editie: een street-soccer tornooi. Wij zijn alvast benieuwd wie er dit jaar met DE Gouden Gamel naar huis gaat! Meer info volgt via de Facebookpagina!


Groepskamp ( 1-11/08 )

Zoals jullie weten is het dit jaar groepskamp. We zijn volop bezig met de voorbereidingen van deze afsluiter voor ons als groepsleidingsploeg. Omwille van het jubileumjaar zullen we ook de JOL uitnodigen op dit kamp. Dus als je JOLLERS kent die hier eventueel interesse in zouden hebben, deel de boodschap. Hieronder alvast de kampdata voor de kapoenen, welpen, JV’s en VK’s


Kampdata

  • Kapoenen: 6 – 11 augustus
  • Welpen: 4 – 11 augustus
  • Jongverkenners: 1 – 11 augustus
  • Verkenners: 1 – 11 augustus

Scoutieve groeten,


De grl