80 jaar Sint-Kristoffel: Schrijf u nog snel in!

In juli 1936 werd de eerste scoutsvergadering van onze scouts georganiseerd door Betty De Decker. Het was de start van een mooi, heel mooi verhaal.

Intussen bestaat onze scoutsgroep alweer 80 jaar en die gebeurtenis willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Tijdens het weekend van 22 en 23 april 2016 staan er tal van activiteiten op het programma, elk voor een specifieke doelgroep.

Inschrijven voor de BBQ en de oud-leidingsavond met overnachting is enkel nog mogelijk via mail naar groepsleiding@sint-kristoffel.be. De groepsleiding laat je dan zo snel mogelijk weten of we je inschrijving er nog kunnen bijnemen.

Voor de workshops en de oud-leidingsavond zonder overnachting kan ingeschreven worden tot vrijdag 22 april.

Beginnen doen we op vrijdagavond met een gezellig samenzijn waarop we al onze oud-leiding uitnodigen. We hopen dat ze massaal op ons terrein in een patrouilletent blijven overnachten. ‘s Anderendaags verwelkomen we tegen de middag al onze huidige leden en hun gezin. Voor hen wordt er een grote workshopnamiddag georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven voor zijn favoriete scoutsactiviteiten.

In de late namiddag houden we een aperitief waarop ook alle leiding van de andere Sint-Niklase scoutsen zijn uitgenodigd. Vervolgens kunnen onze leden met hun familie genieten van een ongezien BBQ-festijn, waarop ook onze oud-leiding en hun familie van harte uitgenodigd zijn.

Met DoeBBQ zitten we goed voor een uniek concept, dat toch net dat ietsje meer is dan de typische ‘scoutsbarbecue’. Iedereen die zich ingeschreven heeft, kan eten wat hij wilt en zoveel hij zelf wilt. Ook zal er een groot buffet van groenten, sausjes en brood voorzien worden. Dit wilt u niet missen.

‘s Avonds gaan we nog proberen om 80 huidige kristoffelleden samen met 80 leiding en oud-leiding een gigantisch kampuur te laten aansteken. Afsluiten doen we met een bescheiden feestje aan het kampvuur met een dj. We hopen u massaal (terug) te zien tijdens ons feestweekend. Bovenaan deze pagina kan je de uitnodiging terugvinden in de vorm van een uitgebreide brochure.

Scoutieve groeten en een gelukkige verjaardag!

De leiding en groepsleiding van Scouts Sint-Kristoffel