80 jaar Kristoffel: BEDANKT!

Beste ouders, leden, jollers, oud-leid(st)er,...
 
Vooraleerst willen we jullie bedanken voor jullie massale opkomst afgelopen weekend op ons scoutsevent '80 jaar Sint-Kristoffel'.
Vrijdagavond verwelkomden we meer dan honderd oud-leiding, waarvan er enkele dapperen nadien de koude trotseerden in een tent en zaterdagvoormiddag van een heerlijke brunch genoten.
Ook op de BBQ zaterdagavond waren heel wat oud-leiders aanwezig, de ene al wat wakkerder dan de andere.
 
 

 
Foto's Oud-leidingsavond 
De foto's van dit fantastisch feestweekend zijn vanaf nu te bekijken op onze fotowebsite:
 http://www.sint-kristoffelarchief.be/#!album-62
Hierop staan ook heel wat foto's uit de oude doos: zeker een kijkje waard!
Als je de site zelf nog kan aanvullen, neem dan gerust contact op met archief@sint-kristoffel.be
 
Geschiedenisboek
Vijf jaar geleden bracht onze scouts een geschiedenisboek uit. Heel wat oud-leiding had dit al in zijn bezit, enkelen kochten nog een exemplaar dit weekend. 
Ook online kan je het lezen: www.sint-kristoffel.be/geschiedenis
Er zijn nog een tiental papieren exemplaren beschikbaar. Dan is het wachten op een herdruk, maar dat zal wel nog enkele jaren duren. Afgelopen weekend bleek dat er in het Kristoffelboek toch nog her en der een schoonheidsfoutje geslopen is. Alle opmerkingen en verbeteringen kunnen, met het oog op een herdruk ooit, worden doorgestuurd naar archief@sint-kristoffel.be .
 
Contactgegevens oud-leiding
Naar aanleiding van de reünie verzamelden we heel wat gegevens en konden we heel wat oud-leiding bereiken.
We gaan dit keer echt proberen deze gegevens goed bij te houden. Als je gegevens in de toekomst zouden veranderen of je nog contactgegevens van onbereikte oud-leiding kan opsporen, meld dit dan zeker aan onze archiefverantwoordelijke via het bovenstaande mailadres. Hierbij nog een laatste keer de link van de lijst met de gegevens die we momenteel hebben: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VtAEqja2EAvt_v-1ji5CDwr_BtGrEzu5m_clTmJCX0s/edit?pref=2&pli=1#gid=0
 
Een vervolg?...
Van verschillende oud-leiders kregen we al vele positieve reacties op de oud-leidingsavond. Mensen die elkaar terug hebben gezien na meer dan twintig jaar, oud-leiders die slechts 'een uurtje gingen binnenspringen' en toch tot een kot in de nacht zijn blijven hangen,... dat smaakt naar meer. 
Iedereen is nog aan het bekomen van het legendarisch weekend, maar vroeg of laat zal onze scouts zeker nog eens een oud-leidingsavond organiseren. Omdat we het unieke karakter daarvan niet willen verliezen, zal dat nog niet voor morgen zijn.
Nu we alle mailadressen hebben, zal er wel (half)-jaarlijks een korte nieuwsbrief rondgestuurd worden over de gang van zaken in onze scouts. Ook via onze facebookgroep kan je op de hoogte blijven van ons reilen en zeilen: https://www.facebook.com/groups/185715431402/
 
Nogmaals van harte bedankt voor je komst en hopelijk tot gauw!
 
Scoutieve groeten,
De leiding en groepsleiding van scouts Sint-Kristoffel