KROCK 2019: Medewerkers en Ambassadeurs gezocht

Een tijdje geleden is ons evenement KROCK2019 gelanceerd. Omdat Krock één van de belangrijkste inkomstbronnen voor onze scouts-vzw is, is het zeer belangrijk dat hier veel bezoekers op afkomen. En hiervoor hebben we jullie hulp nodig, wij zijn op zoek naar een massa "ambassadeurs" voor Krock! Doen jullie mee?
 
Tijdens de avond zelf zijn we ook opzoek naar medewerkers, die samen met de leiding, Krock op wieltjes willen laten lopen. Interesse om één of meerdere shiften te werken op Krock? Vul snel onderstaand formulier in. https://forms.gle/i1qBs5Ha35sLsPaE9
Tickets zijn te koop via leiding, verkenners en onze jinners, online via www.krockfestival.com en via één van onze verkooppunten DVV Zakenkantoor bvba / St-Niklaas en TWAN tailored with a needle.
Wat kan je doen als ambassadeur voor Krock?
  • U omslagfoto aanpassen, door posts te creëren of sharen over Krock
  • Vrienden, familie en kennissen aansporen om naar Krock te komen.
  • De papieren Krock affiche aan u raam hangen
  • Online reclame voor Krock, elk op zijn of haar eigen manier.
  • Alle FB-vrienden uitnodigen voor het evenement "KROCK2019"

In de openbare Google Drive map vind je alle materiaal om online te sharen! https://drive.google.com/drive/folders/1_MeJ4Ul0uhjE0pbVJbGgJtqbIkV-lRcG?usp=sharing

Wij hopen alvast dat elke Kristoffel zich ontpopt tot ware Krock ambassadeur! Je moet je niet aanmelden of solliciteren, gewoon doen en beginnen! Alvast erg bedankt!!
 
Langs deze weg willen wij ook nog eens al onze sponsors bedanken die ons helpen, met in het bijzonder onze hoofdsponsor DVV Zakenkantoor bvba / St-Niklaas.
Onze andere sponsors kan u vinden op onze vernieuwde site: https://www.krockfestival.com/sponsors
 
Scoutieve linker,
De voltallige Kristoffelleiding!