Krock 2018

Datum: 
21/09/2018 - 17:00

Het is weer zover. Vandaag is het Krock. Net als de voorbije jaren verwelkomen we graag al onze leden en ouders op onze apero vanaf 17u. Speciaal voor onze kleinste vrienden, is er een heus kinderdorp met een gigantisch springkasteel, een ballonnenplooier, een shminkster en een Knutsel Corner (hosted by Speelplein Kwmmer). Verder is er een gezellige cocktailbar, een Chouffe-café, een Jägerhut en een Eat&Relax met lekkere burritos, hamburgers en frietjes, gemaakt door onze oud-leiding. Tijdens de afterwork kan je genieten van optreden van Poetry Pigeon en DJ Herminator. 
 
Zo kom je in de juiste sfeer voor het festival- en fuifprogramma. Dit jaar staan o.a. 45ACIDBABIES en Uberdope op onze mainstage. In zaal Oase geven 2K2, Il ReBelium, Nand De Klerck en SVL Soundsystem het beste van zichzelf op de Down Under Party (16+). 
 
Onze eigen scoutsleden en kinderen t.e.m; 10 jaar (geboren in 2008) zijn gratis welkom op Krock. Onze andere bezoekers kunnen tickets kopen bij onze verkenners, de leiding, bij Flight 39 (Casinostraat) of via www.krock.be
 
De hele week vooraf bouwen we met de leiding de festivalsite op. We vragen aan de verkenners om ons na het maken van hun huiswerk ‘s avonds een handje te komen helpen. 
 
Op ouders, sympathisanten en oud-leiding doen we op de festivalavond zelf graag beroep. Wil jij helpen? Vul dan zeker dit formulier in:e: 
Alle medewerkers nodigen wij graag uit op de briefing op donderdag 20 september om 21u. 
Krock is een evenement dat dit jaar voor de 23e keer wordt georganiseerd door onze scouts. De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud van onze lokalen en andere kosten van onze vzw.
 
Omdat Krock één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor onze scoutsvzw is, is het zeer belangrijk dat hier veel bezoekers op afkomen. Dit jaar hebben wij heel wat bijsturingen gedaan voor- en achter de schermen om het evenement nog rendabeler te maken. Maar om écht veel bezoekers te bereiken, hebben we jullie hulp nodig! Daarom zijn we op zoek naar een massa “ambassadeurs” voor Krock! Hieronder staat het takenpakket:
-> Een Krock 2018 Ambassadeur maakt online reclame voor Krock, elk op zijn of haar eigen manier. Door alle FB-vrienden uit te nodigen voor het evenement, door de omslagfoto aan te passen, door posts te creëren of sharen over Krock,...
Wij hopen op veel toffe posts en stories op Facebook, Instagram, Twitter, ... !
-> Een ambassadeur hangt (vanaf augustus) een de papieren Krock affiche aan zijn huis. Als de ambassadeur nog andere goede spots voor affiches weet in Sint-Niklaas en omstreken, hangt hij/zij daar ook een affiche op.
-> Een ambassadeur verzint zelf coole manieren om Krock op een positieve manier in de belangstelling te brengen!
 
#krock2018 - @krock_festival - www.krock.be